середа, 29 червня 2016 22:56

10 кращих місць для медового місяця
10

Пропонуємо вашій увазі 10 найромантичніших і незабутніх місць для медового місяця.

Палм Біч

 

Ультрамодний і сучасний курорт подарує вам незабутній відпочинок. У місті створені всі умови для вашого комфорту і релаксу. В Палм Біч активне нічне життя, чудовий шопінг і чудові пляжі.


Фіджі

 

Якщо ви любитель незайманих лісів і чистої незайманої природи, вирушайте на острів Фіджі, пише Ліза. Це місце ідеальне для закоханої пари. Самота, чудові пляжі і блакитна вода назавжди залишаться у вашому серці.


Рим

 

Італія – прекрасна країна для романтичного вікенду та медового місяця. Прекрасна архітектура, вишукана кухня і багате культурне життя міста – про що ще можна мріяти? Обов'язково прогуляйтеся таємничими вуличками "Вічного міста" і скуштуйте легендарне римське морозиво.


Париж

 

Це місто не просто так називають найромантичнішим на планеті. Розкішна, але в той же час затишна столиця Франції підкорить вас назавжди. Французький поцілунок під Ейфелевою вежею, прогулянки по Монмартру ранкова кава з круасанами – обов'язкова частина програми.


Мальдіви

 

Також одне з найпопулярніших місць для медового місяця. Знавці стверджують, що такої чистої і блакитної води ви не знайдете ні на одному острові світу.

Сейшели, о. Мае

 

Казковий острів біля берегів Африки. Він просто потопає в зелені, а фешенебельні пляжі порадують вас розвиненою інфраструктурою.

Багами

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальне плаття на весілля для мами нареченої

Гонконг

 

Місто для любителів східного колориту. Обов'язково відвідайте пам'ятки і познайомтеся з унікальною китайською кухнею. На місто вдень з висоти пташиного польоту можна помилуватися з оглядової вежі Sky 100.

Майамі

 

Динамічне місто для любителів активного нічного відпочинку та ресторанів. Особливий американський колорит, прекрасні пляжі й бурхливий океан напевно прийдуться вам до смаку. А про шопінг в Майамі взагалі ходять легенди.

Венеція

 
Затишне містечко з особливою атмосферою подарує вам незабутній медовий місяць. Венеціанська кухня разюче відрізняється від класичної італійської, а прогулянка на гондолі неодмінно вразить вас.
Зараз ви читаєте новину «10 кращих місць для медового місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі