понеділок, 08 квітня 2013 00:00

Покупцям "Санексу" подарують планшет

"Я думав, що біопродукти для очистки вигрібних ям працюють тільки в теплу пору. А жінка вперто засипала порошок "Санекс" усю зиму. Зараз сніг тане, а яма не переповнюється. Моя Галя махає мені пальцем — мовляв, треба жінку слухати", — каже 35-річний Мирослав Голуб із селища Брюховичі на околиці Львова.

Зустрічаємо його у будівельному гіпермаркеті з кошиком різних препаратів "Санекс".

"Санекс" — продукт, що працює у туалетах, вигрібних ямах, каналізаційних трубах весь рік за будь-якої температури. Зменшує кількість відходів та прочищає канали.

— Цим порошком я вичистив дворові туалети на дачі та в мами, в селі Лавриків. Мама каже, що такого не бачила, щоб ложка порошку туалет випорожнила, — продовжує. — Туалет надворі очищується повністю, а вигрібна яма лише зменшується в об'ємі. Може, я замало засипаю?

Вигрібна яма ніколи повністю не спорожніє, пояснює консультант гіпермаркету Борис Савка, 28 років:

— Але якщо за ніч рівень рідини спадає на півметра, це означає, що препарат працює. Тому користуватися "Санексом" потрібно регулярно. Тоді яма ніколи не переллється.

Мирослав тепер купує і "Санекс Біо Дрен" для каналізаційних труб.

— Дуже люблю рибу, — пояснює. — Сам ловлю і готувати подобається. Але її потрохи засмічують раковину на кухні. Жінка свариться. Заливав цей препарат місяць. Вода в раковині стікає моментально.

Постачальники "Санекса" на сайті t-klio.dp.ua продовжують весняні акції. У першоквітневій лотереї переможцем стала Раїса Франчук з м. Гайсин Вінницької області. Вона отримала в подарунок багатофункціональний насос.

З 5 квітня починається новий конкурс. Той, хто до 25 травня придбає "Санекс" на найбільшу суму, отримає планшет. А 1 травня виробники влаштують лотерею, оберуть будь-кого з покупців і подарують сувеніри для дому.

Зараз ви читаєте новину «Покупцям "Санексу" подарують планшет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі