неділя, 03 грудня 2006 14:19

Плащі пошили зі шкіри вугрів

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Співачка Ольга Крюкова на показі зимового одягу торговельної марки ”Аесел” у столичному Домі розвитку моди була вдягнена в білу стрейчеву кофтину з атласними вставками і чорні стрейчеві штани від цієї марки
Співачка Ольга Крюкова на показі зимового одягу торговельної марки ”Аесел” у столичному Домі розвитку моди була вдягнена в білу стрейчеву кофтину з атласними вставками і чорні стрейчеві штани від цієї марки

Компанія "Аесел" (ASL) у столичному Домі розвитку моди  презентувала зимову колекцію одягу "Гаряча зима-2006". Показала одяг із шерсті, хутра та шкіри. Ця компанія шиє вбрання для серіалів.

Моделі від "Аесел" — у велюрових сукнях до колін або міні-сукнях на підтяжках у кольорах шотландської клітинки. Значна частина колекції — спідниці та костюми офісного стилю. Від щільного міні до світлих ділових костюмів у стилі Леді Ді. Серед кольорів зими — яскраво червоний, всі відтінки сірого, білий беж, фіолетовий у поєднанні з шотландською клітинкою. Для чоловіків — сірі й темно-бузкові светри з шерсті альпака (вид лами), двобортні піджаки і плащі зі шкіри вугора.

— Колекцію підготували за місяць. Бо дуже багато нових замовлень. Недавно Аліка Смєхова замовила два сценічні костюми для нового фільму. Вона з Дмитром Харатьяном там знімається. А потім ще попросила пошити дві речі для себе, — розповідає після показу Світлана Нікітчина, 38 років, дизайнер торговельної марки "Аесел". — Фільм російський, односерійний, знімають у Києві, здається, називатиметься "Мой принц", за романом Лади Лузіної "Комплекс принца". Ми щонайменше два серіали на рік одягаємо.

На показ у Дім розвитку моди в білій кофтині від "Аесел" прийшла співачка Ольга Крюкова. Юрій Рибчинський, теж їхній клієнт, прийти не зміг: показ збігся з концертом пам"яті Назарія Яремчука. У залі сиділа співачка Ольга Ларіна, донька Віктора Пинзеника — Ольга.

— О, смотри, я только хотела сказать: мой свитер пошел, — обговорювали показ дівчата модельної зовнішності в норкових хутрах.

Зараз ви читаєте новину «Плащі пошили зі шкіри вугрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі