"Біо Septix" полегшує генеральне прибирання

— Не звикла ганятися за акціями, але й не переплачую, якщо можу зекономити, — говорить 53-річна Марія Стеценко із села Гайок Білоцерківського району на Київщині. — Перед святами генерального прибирання не уникнути. Я заздалегідь накупила засобів, якраз натрапила на акцію.

Жінка придбала канадські біопродукти "Bio Septix". Швидко, ефективно та без зайвої "хімії" наводить лад. Каналізацію прочищає біозасобами Bio Septix.

— Заливаю їх і бактерії переробляють відходи. Препарат відновлює об'єм ями, видаляє бруд зі стінок і дна.

"Антизапах" ефективно усуває запахи від приготування їжі, сміття, взуття. Не маскує їх канцерогенним ароматизатором, а очищує повітря. Автомобілістам допоможе "Автодогляд" для знищення неприємних запахів у салоні. Із засобами "Антитабак" і "Енімалс" ви забудете про сморід.

Біозасоби замовляють на сайті

t-klio.dp.ua. За телефонами 0(96) 413 68 45 та 0(95) 256 34 98 допоможуть обрати оптимальний за ціною біопрепарат і саме для ваших потреб. У грудні будь-який спрей можна придбати зі знижкою — коштує 50 замість 80 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Біо Septix" полегшує генеральне прибирання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі