З'явилися страви в герметичній упаковці, які перед вживанням треба лише розігріти в духовці або мікрохвильовій печі. Локшину з куркою та грибами, картоплю по-селянськи, печеню, овочеве рагу з телятиною, курячий суп та червоний борщ виготовляють в Одесі під торговою маркою "Ситий ряд".
Борщ із упаковки виявився справжнім українським — густим і ситним. Як і годиться, з натуральним м'ясом, картоплею та квасолею. Напівфабрикат був настільки смачним, що зачепив моє самолюбство куховарки. Я вирішила, що приготую краще. Того ж вечора у моїй квартирі запахло томатом, смаженим буряком і м'ясом.
400 грамів борщу від "Ситого ряду" коштує 6 грн 50 коп.
×
Коментарі