понеділок, 26 грудня 2005 19:35

Заморожений український борщ

 

З'явилися страви в герметичній упаковці, які перед вживанням треба лише розігріти в духовці або мікрохвильовій печі. Локшину з куркою та грибами, картоплю по-селянськи, печеню, овочеве рагу з телятиною, курячий суп та червоний борщ виготовляють в Одесі під торговою маркою "Ситий ряд".

Борщ із упаковки виявився справжнім українським — густим і ситним. Як і годиться, з натуральним м'ясом, картоплею та квасолею. Напівфабрикат був настільки смачним, що зачепив моє самолюбство куховарки. Я вирішила, що приготую краще. Того ж вечора у моїй квартирі запахло томатом, смаженим буряком і м'ясом.

400 грамів борщу від "Ситого ряду" коштує 6 грн 50 коп.

Зараз ви читаєте новину «Заморожений український борщ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі