понеділок, 04 грудня 2017 05:35

У вино додають імбир і сушену смородину

— До посту готую особливу настоянку. Слабоалкогольну. Бо гріх упиватися, — каже 67-річна Марія Вільчук із Житомира.

— Беру склянку сухого домашнього виноградного вина. Вкидаю подрібнені в каво­молці дрібку лимонної цедри, кілька ягід сушеної смородини. Мені подобається аромат. Ще додаю на кінчику ножа імбиру та чайну ложку меду.

Краще пити настоянку на третій день, щоб набрала смаку й аромату.

Зараз ви читаєте новину «У вино додають імбир і сушену смородину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі