середа, 19 березня 2008 16:11

Улюблений десерт Буша-молодшого пропонують у готелі

Американський ресторан готелю "Валдорф Асторія" пропонує відвідувачам президентське меню. До нього входять страви, які подавали американським президентам на урочистих прийомах.

У меню є чотири страви — молюски з осетровою ікрою і збитим картопляним пюре з часником, білокрилий палтус в ікорно-шампанському соусі, ягня з шафрановою картоплею, зацукрованим баклажаном і соленою цибулею та "Шоколадна феєрія".

Першу страву подавали президентові Клінтону на обіді глав держав 2000 року. Палтусом смакував Рейган на обіді глав держав 1985-го. Джордж Буш-старший під час зустрічі з британським прем"єр-міністром Джоном Мейєром у 1992 році замовляв ягня. А "Шоколадна феєрія" — улюблений десерт Джорджа Буша-молодшого.

За президентське меню відвідувачі викладають $500. Гості отримують особистого офіціанта. Їх обслуговують в окремій кімнаті з американськими прапорами і подарунками.

Зараз ви читаєте новину «Улюблений десерт Буша-молодшого пропонують у готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі