понеділок, 01 лютого 2016 06:50

У салат із курки додають яблука й ківі

— Після свят шлунок не сприймає смаженого й ­жирного. ­Хочеться чогось ­легкого й дієтичного, — каже 35-річна Вікторія Ігнатенко з Черні­гова.

Улюблений салат викладає шарами.

— Перший роблю з однієї вареної курячої грудки — рву її руками. Злегка змащую домашнім майонезом. Потім кришу скибочками один ківі. Зверху тру на тертці білок трьох варених яєць і зелене яблуко. Щедро засипаю все тертим сиром, десь грамів 150. Знову змащую майонезом. Щоб салат був ще корисніший, натираю сиру морквину. Зверху розкришую три жовтки.

Страву густо притрушує зеленою цибулькою й кропом. Прикрашає з боків листям салату.

Зараз ви читаєте новину «У салат із курки додають яблука й ківі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі