середа, 09 травня 2007 14:22

У рибний салат кладуть солону соломку

23-річна тернополянка Олеся Гандзій рибний салат готує за 15 хв.

— Ріжу кубиками цибулю та заливаю її оцтом, — розповідає Олеся. — Доки готую решту, цибуля вимочується і потім уже не пече, а салат має приємний кислуватий смак.

Рибні консерви в олії Олеся розтирає виделкою. Додає консервовану кукурудзу, пачку соленої соломки кришить на невеликі шматочки. Всипає цибулю. Для заправки вистачає олії з консерви.

— Соломка дуже незвично смакує в цьому салаті, — каже господиня. — Трирічного сина Дмитрика просити двічі не треба — їсть із задоволенням.

Зараз ви читаєте новину «У рибний салат кладуть солону соломку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі