понеділок, 23 травня 2016 07:25

У крюшон додають мед та дрібку імбиру

— Люблю крюшони. Бо мені дуже смакує оця холодна суміш вина, шампанського та фруктів, — каже 34-річна Валерія Пилипчук із Хмельницька. — Беру кілограм ягід. Змішую з кількома ложками цукру. Додаю півсклянки вишневого сиропу та склянку лікеру. І хай усе це 4 години настоїться. Мию в гарячій воді апельсин і лимон. Нарізую кружечками і додаю до ягід. Вливаю пляшку охолодженого білого вина та шампанського. На чайну ложку меду притрушую дрібку імбиру і розколочую напій.

— Не перестарайтеся зі спеціями, бо вони спотворять винний смак. Якось із подругою ми накидали кориці, то мені було несмачно.

Проціджує. Розливає в келихи. Миє та обсушує листя м'яти. Прикрашає нею крюшон і подає гостям.

Зараз ви читаєте новину «У крюшон додають мед та дрібку імбиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі