понеділок, 16 квітня 2007 15:51

У коктейль додають кілька крапель гранатового сиропу

У ресторані "Мандарин" на вул. Набережно-Хрещатицькій у Києві з"явився новий коктейль — "Весна в Мандарині".

— Слов"яни навесні готують настоянку на березових бруньках, скандинави — на молодих соснових пагонах, японці — на зеленій цибулі, — розповідає 28-річний Іван, бармен ресторану. — Для коктейлю "Весна в Мандарині" ми змішуємо 50 грамів горілки, 30 грамів червоного вермуту, невелику склянку спрайту, 50 грамів апельсинового соку та кілька крапель гренадину. Це дуже густий червоний сироп із гранату. Усі складники змішують і додають лід. Коктейль коштує 30 грн.

Зараз ви читаєте новину «У коктейль додають кілька крапель гранатового сиропу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі