четвер, 15 листопада 2007 18:08

У Гонконзі до чаю подають ікру та шампанське

Випити чаю за $1200 пропонують у ресторані гонконгівського готелю "Рітс-Карлтон". За ці гроші ви отримає чайник ексклюзивного білого чаю, келих дорогого шампанського, фуа-гру, рагу з лобстера, ікру та десерт від шеф-кухаря. Чаювання замовляють за день і платять готівкою.

Власник готелю каже, багатьох відвідувачів приваблює можливість одночасно бути присутніми на східній чайній церемонії та спробувати найкращі страви європейської кухні.

Зараз ви читаєте новину «У Гонконзі до чаю подають ікру та шампанське». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі