середа, 11 липня 2007 20:10

Скумбрія коптиться 25 хвилин на солі

Киянка Ольга Палій, 40 років, скумбрію коптить у газовій духовці. Жінка торгує рибою на Поліському ринку Києва. Каже, що рецепт їй колись дала продавщиця, в якої вона купувала продукти.

— Пачку солі висипаю на деко й рівномірно розсовую, ставлю в нагріту духовку розжарюватися, — пояснює Ольга.

Тушку морської риби добре миє й насухо витирає. Каже, що так найсмачніше.

— Рибу не потрошу, — додає. — Висушену тушку кладу на 25 хвилин у духовку. На розжарену до коричневого кольору сіль. Скумбрія виходить гарячого копчення.

Зараз ви читаєте новину «Скумбрія коптиться 25 хвилин на солі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі