понеділок, 13 серпня 2018 07:25

Салат із куркою поливають медово-гірчичною заправкою

— Люблю різноманітні салати. М'ясо з овочами — основа будь-якої дієти. І ситий будеш, і калорій не здобудеш. До того ж смачно і красиво, — каже броварчанка Наталія Матвійчук, 38 років.

Салат викладає шарами — рве руками відварену курячу грудку, подрібнює 200 г маринованих шампіньйонів. Два яблука й апельсин чистить від шкірки, нарізає соломкою. Натирає на тертці 200 г твердого сиру. Додає у страву.

— Та головне — заправка. Розмішую дві столові ложки оливкової олії, 2 чайні ложки меду й одну — гірчиці. Лимонний сік не потрібен, кислинку дасть яблуко й апельсин. Заправляю салат. Він буде легкий і дієтичний.

Зараз ви читаєте новину «Салат із куркою поливають медово-гірчичною заправкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі