пʼятниця, 15 квітня 2011 03:45

Рот тигрові роблять з ковбаси

Антоніна Шевченко, 48 років, з Білолісся на Одещині торік до новорічного столу зробила салат тигреня.

— Прочитала рецепт у місцевій газеті. Продукти до салату прості, тому й зробила. Дуже сподобався гостям. Тепер часто готую, — розповідає.

Для тигреняти відварюють по 400 г картоплі, моркви, три яйця. Шматок вареної ковбаси та кілька солоних огірків нарізують кубиками.

— Викладаю салат на пласке блюдо. Спочатку кладу картоплю, формуючи з неї голову тигра. Солю, перчу, перемазую майонезом. Далі викладаю ковбасу, потім огірки, цибулю і яйця. Кожен шар змащую майонезом. Сіль, перець за смаком. Насамкінець накладаю моркву — щільно та рівномірно, щоб не проглядав майонез.

Очі та щоки Антоніна Шевченко робить із вареного білка. Зіниці — з огірків, рот — із ковбаси, вуса — з цибулі, а вії, ніс та смуги на тілі — з чорних маслин.

Зараз ви читаєте новину «Рот тигрові роблять з ковбаси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі