понеділок, 18 травня 2015 06:35

Пюре ківі заливають білим вином

— Смачний і корисний коктейль готую з вина та фруктів, — каже Анастасія Нетребко, 26 років, із Житомира. — М'ята додає присмак свіжості. Назвала його весняним.

3 ст. л. листя м'яти заливає склянкою ­окропу. Залишає настоюватися півгодини. З двох яблук і лайма вичавлює сік. Ківі очищує від шкірки, розминає виделкою. Змішує фреші лайма, яблук та пюре.

— Виливаю у глечик сік, м'ятний чай і півпляшки білого вина. Все ретельно перемішую ложкою. Якщо комусь цей коктейль кислий, то можна додати столову ложку меду чи цукру. Прикрашаю ­лаймом.

Зараз ви читаєте новину «Пюре ківі заливають білим вином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі