вівторок, 11 грудня 2007 17:00

"П"яну провідницю" закушують вишнею

Найпопулярніший коктейль черкаського казино "Вулкан" — "П"яна провідниця". Його готує 21-річний бармен Олег Власенко. 90 мл напою коштують 18 грн.

— Для напою змішую лимонний фреш, горілку та лікер зі смаком банана у рівних пропорціях, — розповідає Власенко.

На дно коктейлю вкидають мараскінову вишню (вишня в сиропі, яку використовують для прикрашання десертів та коктейлів). Вона додає напою червонуватого відтінку.  Коктейль п"ють без трубочки, а вишнею закушують.

— Ми готуємо цей коктейль не дуже давно, — розповідає бармен. — Його ще не внесли в меню. Але клієнти часто замовляють. Мабуть, дізнаються від друзів та знайомих.

Зараз ви читаєте новину «"П"яну провідницю" закушують вишнею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі