понеділок, 03 серпня 2015 00:55

Полуниця смакує з базиліком

— Найцікавіший складник коктейлю з полуницею — базилік, — каже 25-річний Олександр Малишев, бармен "Фермонт Ґранд готель". — Листя разом з ягодою перемелюю в пюре і заливаю ромом.

У блендері подрібнює три полуниці й три листочки базиліку. Додає столову ложку цукрового сиропу. Наливає 10 мл лаймового соку та 100 г бі­лого рому. Всипає жменю подрібненого льоду. Все перемелює в пюре. Переливає у високу склянку.

— Додаю трохи тоніку — 30 мілілітрів. Кладу колотого льоду. Прикрашаю полуницею. Легко п'ється та освіжає.

Зараз ви читаєте новину «Полуниця смакує з базиліком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі