понеділок, 25 червня 2007 15:27

Перед заморожуванням ягоди просушують

44-річна Катерина Авраменко з Полтави щоліта заморожує полуницю, малину та смородину.

— Свіжі ягоди треба добре помити, почистити і висушити, — каже жінка. — Я їх у друшляку ставлю над відром. Як вода стече, накладаю в сухі пластмасові відерця з-під майонезу, щільно закриваю і ставлю в морозилку.

Заморожені ягоди Авраменко відкриває взимку. Із них варить компот і кисіль, інколи додає до випічки. На чотирилітрову каструлю компоту розморожує два стакани смородини і малини. Цукор додає за смаком.

Зараз ви читаєте новину «Перед заморожуванням ягоди просушують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі