понеділок, 07 жовтня 2019 05:35

Оселедець під шубою подають у формі рулету

— Традиційний оселедець під шубою готую не шарами на тарілці, а рулетом. Виглядає, як дорогий делікатес, — розповідає киянка Олена Кардановська, 54 роки.

Варить буряк, морквину і дві картоплини. Тре на крупній тертці. Обсмажує порізану кубиком цибулину до золотистого кольору. Заливає 0,5 склянки води 1,5 ст. л. желатину. Залишає на півгодини до набухання. Потім гріє без кип'ятіння.

Охолоджений желатин змішує з 200 г майонезу. В окремих мисках змішує з ним моркву, картоплю й цибулю. Викладає на квадрат фольги шарами. Спочатку буряк, потім моркву і картоплю. Далі — порізане на шматки філе оселедця й цибулю. За допомогою фольги акуратно скручує в рулет. Ставить у холодильник на ніч.

Зараз ви читаєте новину «Оселедець під шубою подають у формі рулету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі