четвер, 13 березня 2008 17:49

Олена Скочій вигадала пивний соус із кальмарами

Киянка Олена Скочій, 24 роки, до макаронів готує соуси з того, що має у холодильнику.

— У суботу вигадала пивний соус із кальмарів, — каже жінка.

Кальмари промила й порізала соломкою по 2–3 см. Додала їх до смаженої з копченою сарделькою цибулі. Посолила й залила пивом. Тушкувала 30 хв. під закритою кришкою.

— Світле пиво в холодильнику півмісяця стояло, — усміхається русява Олена.

За півгодини кальмари зменшилися, стали м"якими й набрали копченого та пивного присмаку. Більшість пива випарувалося. За хвилину до кінця приготування Олена додала порізаний кубиками твердий сир.

Зараз ви читаєте новину «Олена Скочій вигадала пивний соус із кальмарами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі