вівторок, 29 січня 2008 16:07

Найгострішу страву подають у таверні Чикаго

У меню чиказької таверни "Леві Ресторантс" пропонують найгострішу у світі страву — курячі крильця. Відвідувач підписує документ. Мовляв, не подаватиме до суду на заклад, якщо почуватиметься зле після вживання такої їжі.

Курячі крильця готують з особливим сортом перцю — гострим савіна. Офіціанти тримають напоготові сметану, молочний цукор і білий хліб, щоб надати допомогу відважному відвідувачеві. Кухар таверни Робін Розенберґ каже, що охочих спробувати його фірмові крильця мало. Однак він сподівається, що хоча б одній людині страва смакуватиме.

Зараз ви читаєте новину «Найгострішу страву подають у таверні Чикаго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі