пʼятниця, 25 червня 2010 01:16

Марія Бурмака їсть авокадо з чіпсами

Автор: фото з архіву Марії Бурмаки
  Співачка Марія Бурмака часто робить салат із помідорів, огірків і капусти. Нарізані овочі заправляє сметаною
Співачка Марія Бурмака часто робить салат із помідорів, огірків і капусти. Нарізані овочі заправляє сметаною

— Три з половиною роки тому я кинула курити і через це стала набирати зайву вагу, — розповідає співачка Марія Бурмака, 40 років. — Варто почати палити, як різко схудну. Але я вирішила, що до сигарет більше не повернуся. Постійно борюся із зайвою вагою. Може, комусь така проблема здається дивною, зате я жодного разу не була у стоматолога, а інші безперервно ремонтують зуби.

Бурмака не їсть після 18.00. П"є тільки воду. Починає свій день із кави. Снідає пластівцями з молоком чи сиром із ягодами.

— Якщо є час, можу приготувати легенький салат. На обід стараюся, щоб у мене завжди був борщ чи суп, так мене навчила мама. Рідке — це корисно для шлунка і некалорійно.

Говорить, найближча подруга ведуча "5-го каналу"" Лариса Губіна навчила готувати десерт із полуниці й шампанського.

— Свіжу полуницю потрібно злегка змочити шампанським і підморозити. Потім збити її блендером, додати трохи цукру. От і все. Дуже гарний десерт — для тих, хто любить солодке, але не може дозволити собі шматочок торта. Коли у мене стрес, дозволяю собі пельмені або чебурек. Але не після шостої, звичайно. Кажу собі: "Дорогенька, я куплю його завтра в першій половині дня"".

Свіжу полуницю потрібно злегка змочити шампанським і підморозити

Співачка часто робить салат із помідорів, огірків і капусти. Нарізані овочі заправляє сметаною. Найулюбленіший її салат із авокадо.

— Беру стигле авокадо, щоб було м"яке, як масло. Серединку виймаю ложкою, перчу, солю. Якщо нікуди не йду цього дня, можу додати трохи часнику. Масу з авокадо люблю намазувати на хлібці чи брати чіпсами. Смак просто казковий.

Зараз ви читаєте новину «Марія Бурмака їсть авокадо з чіпсами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі