середа, 09 липня 2008 18:04

Манні оладки готують зі збитими білками

Киянка Олександра Моргуліна, 35 років, смажить оладки з манної каші. Їх люблять діти.

— Діти всю не доїдають, то не викидати ж, — каже Моргуліна. У жінки підростає дві доньки — Марія та Софія, восьми й чотирьох років.

Манну кашу Олександра варить на молоці. Якщо залишається після сніданку, ввечері не підігріває її. У холодну додає яєчні жовтки, сіль, цукор і ретельно перемішує. Далі обережно вводить збиті в піну білки та смажить на пательні. На оладки бере 3–5 яєць.

— Оладки виходять пухкими та смачними. Мої дівчатка їдять їх наввипередки, — продовжує. — І ще одна порада: не жалійте яєць.

Зараз ви читаєте новину «Манні оладки готують зі збитими білками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі