четвер, 06 серпня 2009 16:43

Лікером із білого вина заправляють салати

— Французький лікер із білого вина навчила готувати свекруха, — ділиться киянка Наталія Панасюк, 44 роки. — Галина Павлівна цей лікер називає універсальним. Його і так можна пити, заправляти ним салати чи просякувати коржі для тістечок.

Зауважує, що для лікеру можна взяти апельсин чи лимон. Із цитруса Наталія знімає шкірку і додає в каструлю до півлітра білого вина, кидає дві столові ложки цукру.

— Лікер має уваритися вдвічі, тоді він буде ароматнішим і густуватим.

Зберігає лікер у щільно закритій пляшці.

Зараз ви читаєте новину «Лікером із білого вина заправляють салати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі