понеділок, 01 лютого 2016 00:55

Лікер зі згущеного молока настоюють на каві

Автор: ФОТО З САЙТА www.homecocktails.ru
  Лікер із кави та згущеного молока настоюють три дні у темному місці. П’ють холодним. Додають у коктейлі
Лікер із кави та згущеного молока настоюють три дні у темному місці. П’ють холодним. Додають у коктейлі

— Карамельний лікер легко п'ється і п'янить поступово. Роблю його вдома. За смаком нічим не поступається магазинному, — каже полтавка 31-річна Світлана Крищук.

У каструлю насипає 150 г звичайного цукру, 10 г ванільного та 150 мл води. Доводить до кипіння. За 2 хв. вимикає вогонь. Окремо доводить до кипіння ще одну склянку води. Заливає нею 3 ст. л. розчинної кави. Перемішує. Вливає цукровий сироп. Коли все охолоне, додає 300 мл горілки.

Переливає у 2-літрову банку. Накриває кришкою, збовтує. Добу зберігає в холодильнику. Проціджує через два шари марлі. У напій наливає банку рідкого згущеного молока. Ставить його на три дні у прохолодне темне місце.

— Якщо дуже хочеться, можна спробувати вже через кілька годин. Але він буде не таким насиченим.

Зараз ви читаєте новину «Лікер зі згущеного молока настоюють на каві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі