четвер, 04 жовтня 2007 18:19

Кропиву обдають окропом

— На носі зима, хочу якнайбільше запастися вітамінами. Доки росте на вулиці кропива, готую з неї зелений салат, — ділиться киянка Оксана Михайлова, 38 років. — Рву молоді листочки. Зі старих салат виходить жорстким, несмачним.

Листя кропиви Оксана миє, відкидає на друшляк і обдає окропом. Коли вода стече, дрібно ріже. Додає два варені яйця, посічену цибулю. Поливає салат соком лимона й заправляє олією.

— Інколи додаю варену ковбасу, — каже Оксана. — Але багато салату з кропивою не з"їси.

Михайлова додає по кілька листочків кропиви й до інших овочевих салатів.

Зараз ви читаєте новину «Кропиву обдають окропом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі