Шеф-кондитер столичного ресторану "Амічі мі" Анатолій Колесов, 30 років, радить приготувати вдома торт "Мільфей".
— Заморожене листкове бездріжджове тісто можна купити у будь-якому супермаркеті, — каже чоловік. — Але розкачувати його треба на цукровій пудрі. Коржі вийдуть хрусткі та набагато смачніші, ніж із борошном.
Колесов розкачує тісто товщиною 1 мм і випікає у духовці до карамельного кольору. Із молока, вершків, яйця готує заварний крем.
— Крем можна приготувати з купленого пудингу, — веде далі кондитер. — На 100 грам пудингу додаю 50 грам вершків і збиваю.
Кожен корж Анатолій намазує кремом і викладає шар свіжої малини. Верх посипає цукровою пудрою. Має бути не менше трьох шарів.
Коментарі