понеділок, 27 лютого 2012 07:30

Коричневим цукром солодять лайм

Харків'янка 37-річна Світлана Кумейко, побувала в Нью-Йорку. Спробувала у клубі коктейль із горілки з лаймом.

— Офіціантка порадила. П'ється приємно, а от встати з-за столу після трьох келихів вдалося з трудом. Попитала рецепт у бармена. Тепер роблю вдома — це моя фішка для гостей.

Купує 1 л горілки, 1 кг лаймів — дрібних зелених лимонів. Також — 300 г коричневого цукру.

— Такий солодший, ним добре підсолоджувати сік. Лайм надто кислий, але з ніжним ароматом. Для однієї порції ріжу цитрус на 16 частин, додаю чотири чайні ложки цукру. Давлю в стаканах. Засипаю лід доверху і ллю 80 грамів горілки, перемішую. Подаю в тих же стаканах. Прикрашаю скибкою лайма і парасолькою.

Зараз ви читаєте новину «Коричневим цукром солодять лайм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі