понеділок, 10 серпня 2020 00:01

Коктейль із мигдалем настоюють шість годин

— Цей коктейль уперше спробувала в Чилі. Сподобався, бо оригінальний й добре освіжає, — говорить Інна Дідик, 30 років, із селища Нова Ушиця Хмельницької області.

— Натираю цедру двох лимонів і перекладаю у скляну посудину. У блендері збиваю чотири склянки води, 75 грамів запареного маку, 65 грамів мигдалю та дві столові ложки меду. Отриману рідину проціджую крізь марлю та виливаю у ємність. Додаю паличку кориці та 200 мілілітрів коньяку. Настоюю 6 годин. Перед подачею повторно проціджую. Готовий коктейль вливаю у тонкі високі келихи та додаю лід. Прикрашаю м'ятою і будь-якою сезонною ягодою.

Зараз ви читаєте новину «Коктейль із мигдалем настоюють шість годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі