понеділок, 12 листопада 2018 05:30

Коктейль готують з мускатним горіхом

— Люблю готувати коктейлі, — каже 27-річна Катерина Ліскевич з Рівного. — Постійно шукаю рецепти, експериментую з інгредієнтами. Нещодавно відкрила для себе новий коктейль з гарбузового соку та коньяку.

Нарізає 100 г гарбуза на шматки і вичавлює з нього сік.

— Додаю по одній чашці яблучного та ананасового соку і одну чайну ложку меду. Всипаю трішки меленої кориці та мускатного горіха. Можна додати ще порошку кореня імбиру, але це на любителя, бо імбир надасть гостроти напою. Добре перемішую, щоб мед розійшовся і не було грудочок.

У напій вливає 50 г коньяку і струшує рідину.

— Це найкращий варіант для осіннього коктейлю. Спеції надають напою смаку, а мед і коньяк створюють зігрівальний ефект, — каже Катерина Ліскевич.

Зараз ви читаєте новину «Коктейль готують з мускатним горіхом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі