четвер, 16 квітня 2009 16:14

Коктейль "Блакитна жаба" готують в акваріумі

Киянин Сергій Овчинніков, 38 років, п"ять років тому працював барменом у столичному клубі. Каже, на вечірки їм замовляли гігантські коктейлі, розраховані на велику компанію.

— Готували їх у величезних келихах, скляних вазах. Навіть стерильний акваріум на цей випадок був, — згадує Сергій. — У ньому робили коктейль "Блакитна жаба".

Для приготування напою Овчинніков бере два-три лайми і два лимони. Миє їх, тонко ріже, складає у посуд і трохи придавлює, аби пустили сік. Цитруси перекладає у велику посудину, додає кубиків льоду і заливає 2 л темно-коричневого лікеру "Амаретто".

— Доливаю 2 літри лимонаду та інших газованих напоїв зі смаком лайма чи лимона.

Зауважує: якщо напій вийшов міцним, можна трохи розбавити газованою водою.

— Вийде такий собі коктейль-болото. Поки не вип"єш до дна, жаби у ньому й не вгледиш, — сміється.

Зараз ви читаєте новину «Коктейль "Блакитна жаба" готують в акваріумі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі