четвер, 10 лютого 2011 04:00

Із макаронів та ковбаси смажать оладки

Уманка Надія Демиденко, 27 років, на сніданки готує оладки із макаронів і ковбаси. Так економить продукти.

— Коли приходимо з роботи пізно, нема часу щось вигадувати на вечерю, — каже Надія. — Варю макарони і м'ясну підливу. На ранок вони вже не такі смачні, і їсти їх ніхто не хоче. Тому на швидку руку жарю оладки. До лапші додаю грам 200 вареної або копченої ковбаси, трохи менше твердого сиру, два-три яйця. Солю, перчу.

Надія смажить на магазинній олії. Говорить, домашня сильно пахне. Приготовлений обід бере із собою на роботу.

— Із макаронів роблю ще десерт. Щонеділі купую на ринку домашній сир та сметану. Діти його їсти не дуже хочуть, тому готую запіканку. Відварюю грам 300 макаронів. До них додаю сиру, щоб маса була однорідною. Тоді вбиваю два яйця, беру столову ложку сметани, трохи вершкового масла, тертих горіхів, ізюму, чорносливу чи кураги. Все перемішую й у форму.

Запіканка готова за півгодини. Смакує із джемом.

Зараз ви читаєте новину «Із макаронів та ковбаси смажать оладки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі