понеділок, 17 грудня 2012 00:45

Імбир варять у сухому вині

Бармен столичного ресторану "Тюбетейка" 24-річний Ігор Андреєв взимку робить гарячі напої на меду та імбирі.

— Це потужна суміш вітамінів, добрий імуностимулятор.

Кладе в залізну кружку чайну ложку подрібненого кореня імбиру, трохи більше меду. Додає по 0,5 ч. ложки меленої кориці й гвоздики. Заливає склянкою окропу та ставить на вогонь. Щойно починає закипати, вкидає по кружальцю апельсина й лимона. Знімає з вогню, додає 1 ст. ложку гранатового соку.

— Таке можна давати дітям. Для дорослих воду заміняю на сухе червоне вино. Тоді добре зігріває.

Зараз ви читаєте новину «Імбир варять у сухому вині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі