четвер, 17 січня 2008 15:52

Для курячого рулету беруть цілу тушку

Рулет із курки готує киянин Олександр Циганчук, 25 років.

— Із сирої курячої тушки через черевце витягаю кістки. Солю, — ділиться Олександр. Він надрізає кістки, ламає їх, щоб вийняти.

Для начинки півхвилини тримає в окропі червоний і жовтий болгарський перець. Ріже їх широкими смужками. Окремо смажить тонкі млинці з молока, яєць і борошна. У них загортає подрібнену зелень — кріп, петрушку, зелену цибулю.

Олександр розтягує на столі курку без кісток, по черзі викладає на неї м"які смужки перцю, млинці і закручує все рулетом. Запікає в духовці. Для цього бере кухарську плівку. Тоді м"ясо залишається пружним і зберігає форму. Ріже та подає на стіл, коли страва охолоне.

— Курячий рулет смачний і дуже гарний — різнокольоровий, — додає Сашко. — При приготуванні будь-яких рулетів у начинку  додайте трохи борошна, тоді вона триматиметься купи.

Зараз ви читаєте новину «Для курячого рулету беруть цілу тушку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі