четвер, 09 серпня 2007 19:10

Для коктейлю "Піна Колада" треба консервовані ананаси

— Після того, як Віталій Козловський заспівав про "Піна Коладу", цей коктейль перестали замовляти. Ми забули навіть, скільки він коштує, — каже 27-річний Ігор, бармен столичного ресторану на воді "Колесо".

Для "Піна Колади" Ігор бере по 50 г білого рому, кокосового сиропу "Коканат" та вершків. Додає 100 г ананасового соку і стільки ж консервованих ананасів, 25 г сиропу "Гренадін". Усе змішує блендером.

— Можна взяти соку менше — 50 грамів, а долити сиропу з консервованих ананасів. Це не зіпсує коктейлю, — радить бармен.

Зараз ви читаєте новину «Для коктейлю "Піна Колада" треба консервовані ананаси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі