понеділок, 19 вересня 2016 05:15

Айвовий лікер настоюється на кориці

— Готую айвовий лікер щороку. Цей плід терп­кий, з нього добре варення та наливка, — каже 53-річна Ірина Тамбовська з Полтави.

Бере 2 кг айви. Розрізає навпіл. Кісточки не вичищає.

— Заливаю 2 літри горілки. Додаю кілограм цукру. Вичавлюю сік лимона. Кидаю по чайній ложці з гіркою меленого мускатного горіха, кориці та ваніліну. Все переколочую. Настоюю три дні. Потім проціджую й розливаю у пляшки.

Зараз ви читаєте новину «Айвовий лікер настоюється на кориці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі