понеділок, 06 липня 2015 06:15

Ягоди заливають білим вином

— Легкий напій із вина й порічки роблю на дачі, — розповідає киянка Леся Мажко, 34 роки. — Його добре пити у вихідні вечорами, коли приїздять гості.

По 1 ст. л. чорної смородини й порічок розминає ложкою з 10 листками м'яти і кружальцем лимона. У великий келих кладе кілька кубиків льоду.

— На лід викладаю смородинову кашку. На неї додаю ще п'ять листків м'яти і кружальце лимона. Всипаю половину чайної ложки цукру та кілька кубиків льоду. ­Наливаю півсклянки білого сухого вина. Можна додати трохи газованої води для гарних бульбашок. Прикрашаю м'ятою.

Згодяться будь-які ягоди: малина, ожина, полуниця.

Зараз ви читаєте новину «Ягоди заливають білим вином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі