понеділок, 22 серпня 2016 05:50

Яблучний пунш п'ють із льодом

— Побачила у фільмі, як американці готують пунш. Вирішила такий зробити, — каже 25-річна Кароліна Сурма із Чернівців. — Вони робили з журавлиною, а я — з вишнею. Бо так дешевше. Вийшов ароматний напій.

Наливає в каструлю пляшку червоного вина, ставить на вогонь. Коли прогріється, додає по 2 ст. л. цукрової пудри й апельсинового соку. Перемішує, щоб розчинилися. Знімає з вогню. Вино не має закипіти. Наливає 300 мл вишневого соку та 150 мл яблучного. Перемішує і переливає в скляний кухоль. Прикрашає тоненькими скибками яблук.

— Коли охолоне, треба поставити в холодильник. Перед подачею вкинути кілька кубиків льоду. Так смачніше, ніж пити теп­лий. І в спеку — саме те, що треба.

Зараз ви читаєте новину «Яблучний пунш п'ють із льодом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі