понеділок, 03 грудня 2018 05:26

Яблучні чипси посипають корицею

— Ці ласощі відкрила для себе нещодавно. Вони якось у магазині продавалися, купила з цікавості. Так сподобалися, що тепер регулярно вдома готую, — розповідає 34-річна Тетяна ­Вузьколап із Києва.

Бере 300–400 г яблук, вливає 2 ч. л. лимонного соку, додає корицю й ванілін. Фрукти миє й нарізає тонкими скибками.

— Товщина шматочків — 2–3 міліметри. Обприскую скибки соком лимона. Це завадить їм потемніти.

Застеляє деко пергаментним папером й викладає на нього одним шаром яблука. Посипає корицею і ваніліном. Духовку розігріває до 150 градусів.

— Для початку ставлю чипси на півгодини. Потім перевіряю: якщо не підсушилися, повертаю у духовку знову.

Для досушування температуру зменшує до 100°С.

— Перевіряю на готовність кожні 5 хвилин. Витягати можна, коли чипси стануть хрумкими.

Зараз ви читаєте новину «Яблучні чипси посипають корицею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі