Тісто для чизкейку проколюють виделкою

Автор: ФОТО НАДАЛА ПРЕССЛУЖБА ТЕЛЕКАНАЛУ ”УКРАЇНА”
  Анна Панова в персиковий чизкейк додає ваніль і корицю. Випікає за температури 180 градусів 50 хвилин
Анна Панова в персиковий чизкейк додає ваніль і корицю. Випікає за температури 180 градусів 50 хвилин

— Люблю тішити родину десертами. Один із найпростіших — чизкейк із персиками, — розповідає 41-річна Анна Панова, телеведуча. — Можна взяти будь-які ягоди чи фрукти.

Зі 100 грамів розтопленого масла, яйця, двох столових ложок цукру та 200 грамів борошна замішую м'яке тісто. Обгортаю плівкою і ставлю в холодильник на 30–60 хвилин.

Для начинки у блендері змішую двоє яєць, 200 грамів сметани, три столові ложки цукру, дві столові ложки кукурудзяного крохмалю, дрібку ванілі чи кориці та 250 грамів сиру. Збиваю до однорідності. Викладаю тісто в змащену маслом роз'ємну форму, роблю бортики. Проколюю виделкою в декількох місцях. Три-чотири персики нарізую невеликими шматками й викладаю на тісто. Посипаю дрібкою кориці та ванільним цукром, зверху виливаю начинку. Печу при 180 градусах 50 хвилин. Готовність перевіряю зубочисткою.

Зараз ви читаєте новину «Тісто для чизкейку проколюють виделкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі