Паштет доповнюють квасолею

— Паштет із білих грибів — улюблена закуска родини. Подаю як на святковий стіл, так і в будні, — каже 51-річна Галина Чуріна із Вінниці.

— Нарізую цибулину кубиком, смажу до золотистого кольору. Вкидаю вичавлений часник, готую ще 2–3 хвилини. Подрібнених і відварених 450 грамів білих грибів обсмажую 20–30 хвилин. Додаю 350 грамів відвареної квасолі. Солю й перчу. Тушкую 20 хвилин на малому вогні. Отриману масу подрібнюю у блендері до однорідності. Можна пропустити через м'ясорубку. Паштет чудово смакує із грінками з чорного хліба.

Тушковані білі гриби гармонійно поєднуються з курячою печінкою.

Нарізую дрібними кубиками цибулину й обсмажую на 100 мілілітрах олії до м'якості. Додаю два вичавлені зубці часнику, дрібку чебрецю і 450 грамів подрібнених й відварених білих грибів. Обсмажую 20–30 хвилин на малому вогні. Окремо смажу 20 хвилин 250 грамів курячої печінки. Вливаю 150 грамів розтопленого масла й додаю чайну ложку солі. Усе подрібнюю у блендері. Така закуска підходить до пасти.

Зараз ви читаєте новину «Паштет доповнюють квасолею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі