Фінікова настоянка дозріває в темряві

— Роблю напій з коньяку для справж­ніх чоловіків. Додаю лимонну шкірку та фініки, — розповідає Дмитро Терещук, 60 років, із села Вітрове Бериславського району Херсон­ської області. — Напій настоюю тиждень.

У банку кладу 30 фініків без кісточок, 10 подрібнених волоських горіхів, шкірку з лимона й сік з нього. Всипаю по чайній ложці кориці та ванільного цукру й заливаю літром коньяку. Закриваю кришкою й ставлю дозрівати в темне місце на 7–10 днів. Тоді проціджую крізь марлю.

Зараз ви читаєте новину «Фінікова настоянка дозріває в темряві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі