пʼятниця, 28 вересня 2018 03:28

Зігрітися від осіннього холоду: підбірка стильних пальт на будь-який смак
15

Фото: Elle.ua

Пальто - головний елемент нашого осінньо-зимового гардеробу. Тому до його вибору варто підійти з особливою ретельністю. Ідеальна модель повинна бути не лише красивою, але і теплою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнери назвали 5 антитрендів цієї осені

Як правильно вибирати пальто на осінь 2018 і на які елементи звертати увагу, щоб в -25 ° C не замерзнути? Ось кілька порад, які полегшать ваш пошук:

1. Чудовою альтернативою чорному кольору може стати клітинка. Розбавити осінню сірість допоможуть моделі в відтінках червоного, а тваринні принти не вийдуть з моди впродовж найближчих кількох сезонів.
2. Враховуйте свій вже існуючий гардероб. Ваші зимові чоботи, сумка, шарф і теплі штани повинні поєднуватися з верхнім одягом.
3. Купуючи собі пальто на зиму, зверніть увагу на матеріали: чим більше синтетики в складі - тим холодніше буде.
4. Не вибирайте занадто приталені моделі - пам'ятайте про светри, піджаки, які ви, швидше за все, будете надягати під низ.

Відомий модний дім Великобританії Burberry оголосив, що припиняє використовувати натуральне хутро у своїх колекціях. Бренд також обіцяє переробляти невикористані вироби замість того, щоб спалювати їх.

Зараз ви читаєте новину «Зігрітися від осіннього холоду: підбірка стильних пальт на будь-який смак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі