неділя, 30 вересня 2018 05:25

Збираємося на роботу: що одягти восени в офіс

Збираємося на роботу: що одягти восени в офіс
Цього року на роботу можна одягти срочки з принтами, вільні штани, яскраві жакети і водолазки

Сорочки з принтами, вільні штани, яскраві жакети і водолазки - саме такий одяг варто носити в робочому офісі.

Класична комбінація на роботу — білий верх і чорний низ. Розбавити діловий стиль можна різними фасонами сорочок з принтами. Але краще не зловживати ними. Якщо є бажання одягти спідницю з принтом, то сорочка має бути більш простішою.

Також цього року мають перевагу вільні брюки, зазначає lady.tochka.net

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зігрітися від осіннього холоду: підбірка стильних пальт на будь-який смак

Якщо набридли стандартні кольори, можна пограти з контрастністю та додати яскравості.

Коли прохолодно — невід'ємним є піджак, який можна комбінувати з речами, на кілька тонів світлішими або темнішими від нього. Також, замість сорочки і блузи гарним варіантом є
водолазки.

Новим трендом цього року стали кюлоти. Їх потрібно поєднувати з масивним взуттям, чобітьми, ботильйонами або з туфлями на високому і широкому підборі.

У кожної жінки у гардеробі знайдеться чорна сукня, яка цієї осені стане в нагоді разом з піджаком, а в якості взуття підійдуть ботильйони, лофери або оксофорди.
Об'ємну біла сорочка нині не в моді. Замість неї варто звернути увагу на oversize - сорочку, яка підходить будь-якій фігурі.

Діловий стиль в тому вигляді, в якому знаємо його ми, почав формуватися у вісімдесятих роках минулого століття. Саме тоді чоловіки почали сприймати жінок як рівних, дозволяючи їм брати активну участь у бізнесі і політиці.

Зараз ви читаєте новину «Збираємося на роботу: що одягти восени в офіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі