понеділок, 25 березня 2024 11:57

З чим носити лофери: модні образи з трендовим взуттям
17

Фото: Pinterest

Лофери можна носити з різними стилями одягу, в залежності від того, який образ ви хочете створити. Важливо, щоб обрана вами комбінація була зручною та відповідала вашому стилю.

Gazeta.ua зібрала чотири модних аутфіти з трендовим взуттям.

Класичний стиль

Лофери з гладкою шкірою, білими чи чорними штанами-чіносами, білою сорочкою та блейзером. Цей образ відмінно підійде для офісного стилю.

Автор: Pinterest
 

Кежуал

Лофери без шнурівки, джинси, проста футболка або светр. Цей образ ідеально підходить для повсякденного використання та дозволяє вам мати модний і комфортний вигляд.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В офіс і на прогулянку: стильні образи з класичними штанами

Весняний образ

Лофери, кольорові штани або спідниця, топ або блузка з квітковим принтом. Цей образ має свіжий та легкий вигляд, ідеально підходить для весняного або літнього дня.

Автор: Pinterest
 

Бізнес-кежуал

Лофери з вставками або деталями, класичні брюки або джинси без дизайну, сорочка або темний светр. У такому образі ви будете мати стильний, але не занадто формальний вигляд.

Автор: Pinterest
 

Міні-спідниця - один з головних елементів весняного гардеробу. З нею можна створити безліч різноманітних образів. Стилісти рекомендують обирати джинсові, шкіряні або класичні костюмні спідниці. Gazeta.ua пропонує переглянути, з чим краще комбінувати міні, щоб мати стильний і не вульгарний вигляд.

Зараз ви читаєте новину «З чим носити лофери: модні образи з трендовим взуттям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі