четвер, 02 лютого 2017 15:53

У гламурній сукні та на величезних підборах - новий образ Дрю Беррімор

Голлівудська акторка Дрю Беррімор вразила прихильників новим образом на прем'єрі фільму "Дієта з Санта-Кларіта". З'явилася у вишуканій коктейльній сукні в стилі ретро з нової колекції бренду MARNI. Верхня частина прикрашена мініатюрним бантом, що викладений камінням. Об'ємні рукава та напівприталений силует довжини міді ідеально доповнили фігуру зірки. Вартість вбрання становить понад $ 2 тис.

Автор: beauty.ua
 

Образ підкреслила ніжним макіяжем в романтичних та природних теплих відтінках. Кокетливі рожеві рум'яна, кремово-рожева помада для губ та макіяж очей в коричневій кольоровій гамі стали вдалим доповненням.

Автор: beauty.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Непідробна краса: 44-річна Гвінет Пелтроу знялась для глянцю з природним макіяжем

З аксесуарів Дрю обрала діамантові сережки у формі квітки та браслет. Силует сукні гарно доповнювали шкіряні босоніжки на платформі та великих підборах .

В телекомедії "Дієта з Санта-Кларіта" з елементами хоррору Дрю Беррімор виконує головну роль. Для зйомок схудла на 9 кг.
Зараз ви читаєте новину «У гламурній сукні та на величезних підборах - новий образ Дрю Беррімор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі