середа, 17 серпня 2016 16:38

ТОП-5 відомих бразильських моделей, які підкорили світ
5

Модельний бізнес підкорив вершину Олімпійських ігор-2016 в Ріо. Спортивну подію відкрила бразильська модель Жизель Бюндхен.

Статус всесвітньо відомих отримали ще чотири моделі, що народилися в Бразилії.

Алессандра Амбросіо

У свої 35 Алессандра не думає закінчувати кар'єру — зірка досі є одним з "янголів" Victoria's Secret. Бере участь у показах нових колекцій провідних будинків моди та пробує себе в ролі дизайнера.

Автор: cosmo.com.ua
 

Адріана Ліма

У якийсь момент Адріана практично зникла зі світу моди. Після розлучення з чоловіком, кар'єра Ліми зробила новий виток. Зірка знову стала активно брати участь у роботі з Victoria's Secret та іншими відомими брендами.

Автор: cosmo.com.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бренд Swarovski представил коллекцию на теле моделей

Жизель Бюндхен

Жизель довгий час була "янголом" Victoria's Secret. З часом вона відмовилась від успішної кар'єри моделі заради інших занять. Зірка створила власну марку нижньої білизни Gisele Intimates та стала займатися благодійністю.

Автор: cosmo.com.ua
 

Ана Беатріс Баррос

34-річна Ана - "янгол" Victoria's Secret. Баррос одна з небагатьох супермоделей, яка поки не пробувала себе на дизайнерському терені. Вона вважає за краще лише демонструвати одяг, а не створювати його.

Автор: cosmo.com.ua
 

Каролін Трентіно

29-річна Каролін входить в десятку найбільш високооплачуваних супермоделей Бразилії. Вона брала участь в дефіле Victoria's Secret. Шаленої популярності набула у співробітництві з світовими брендами та будинками моди. Важливим моментом в кар'єрі стала рекламна кампанія Marc by Marc Jacobs.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жіноча краса безсмертна:ТОП-8 моделей з сивим волоссям

Автор: cosmo.com.ua
 
Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 відомих бразильських моделей, які підкорили світ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі