четвер, 04 грудня 2014 14:04

ТОП-5 пар взуття, які знадобляться цієї зими

 

Напевно, кожна дівчина хоч раз купувала замість однієї пари чобіт дві дешевші, але "за останньою модою". І шкодувала про це через сезон. Щоб допомогти уникнути необдуманих покупок, ми склали список найбільш трендового взуття, яке стане в нагоді і через рік. А якщо виберете якісне, то воно прослужить набагато довше.

Basics

Базові чоботи - це не завжди нудно. Якщо пару років тому ви носили жокейські чоботи - взуття англійських аристократів, що захоплюються кінним спортом, то сьогодні найкращий час для того, щоб згадати 70-і. Шкіряні чоботи на стійких підборах благородних відтінків красиво виглядають з шифоновими сукнями і дублянками з овчини. А в образ baby doll вписуються високі чоботи на невисоких квадратних підборах go-go boots, які носили в 60-х танцівниці.

Нова висота

Взуття на платформі в цьому сезоні показали Stella McCartney, Costume National, Celine - від лакованих босоніжок до химерних кросівок. Взимку ж знадобляться черевики - і не на якій-небудь витонченій танкетці, а на кітчевій масивній платформі. Її вдосталь в мас-маркеті і вона найкращим чином доповнює божевільні хутра, об'ємні пальта з чоловічого плеча і деколи навіть офісний дрес-код.

Дозволена грубість

Улюблене взуття шанувальниць рок-музики і подружок байкерів не лише не вийшло з моди, але і стало класичним нарівні з туфлями-човниками. Ідеальну пару шукайте у Dr.Martens і Timberland.

І спортивно, і тепло

Якщо на подіумі спортивний шик став однією з численних тенденцій, то в наших краях - однією з головних. А ще ми дуже любимо нормкор. Відмовлятися на зиму від улюблених кросівок необов'язково, адже багато марок стилізують під них черевики або ж створюють утеплені моделі. А-ля спортивне взуття підходить як до стьобаних курток, так і буржуазного хутра.

Чоловічий характер

Оксфорди, дербі, челсі і інше взуття в чоловічому стилі ідеально доповнює модний трикотаж і спідниці довжиною нижче колін. Звичайно, в них на прогулянку морозним вечором не вийдеш, але для офісу або вечірок, коли добираєтеся на таксі, взуття краще не придумаєш А ще з ними можна одягати вовняні або візерунчасті шкарпетки.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 пар взуття, які знадобляться цієї зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі