середа, 09 серпня 2023 16:57

П'ять трендових сумок цього сезону, які мають бути у вашому гардеробі
5

Літо – час, коли сумки перетворюються на справжніх героїв стильних образів. Вони виходять з тіні пальт та пуховиків і стають центром уваги.

Одна правильно підібрана сумка може кардинально змінити настрій аутфіту. Про це пише дизайнер Андре Тан у Instagram.

Пропонуємо переглянути, на які моделі варто звернути увагу цього сезону.

Плетений таут

Плетені сумки завжди викликають асоціації з морським настроєм, відпускою та безтурботністю, навіть якщо ви проводите теплі місяці в мегаполісі. Ідеальний варіант цього літа – твердий плетений таут, в який вміститься все, і навіть трохи більше.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
 

Поясна сумка

Ідеальний варіант для тих, хто полюбляє блукати містом з кавою в одній руці і телефоном в іншій. Стильно, дуже зручно та трендово. І поясні сумки вже давно не тільки про спорт. Є багато елегантних варіантів, які чудово поєднуються з літніми сукнями та спідницями.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
 

Сумка-сідло

Класичний стиль з ковбойською естетикою ніколи не виходить з моди. Сьогодні актуальними будуть як великі, так і маленькі сумки-сідла. При чому кольори можуть бути будь-які, від класичного коричневого до яскравих – зелених та рожевих.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
 

Квіткові мотиви на сумках

Квітковий принт – втілення літа, краси та жіночності. Сумка з квітковим принтом додасть свіжості, яскравості та настрою вашому гардеробу. Головне – розумно поєднувати їх.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
 

Сумка карго

Стиль карго продовжує завойовувати місця в наших гардеробах. Сумки з "пухкими" відкидними кишенями не стали винятком і миттєво стали трендом літа 2023. Щоб цей аксесуар не навантажував ваш образ у теплу пору року, обирайте мініатюрні варіанти з нейлону або просторі таути з натуральної бавовни.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
 
Old Money – це модний напрямок, головною фішкою якого є стриманість. Для нього притаманними є лише пастельні або глибокі відтінки. Слід надавати перевагу класиці й не використовувати великі логотипи на одязі. Ключову роль в стилі Old Money відіграє якісна тканина. Твід, кашемір, шерсть – чудовий вибір. Дозволені принти – лаконічна смужка або горох.
Зараз ви читаєте новину «П'ять трендових сумок цього сезону, які мають бути у вашому гардеробі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі